BENVINGUDA

L’Esport Virtual Camp és una iniciativa pionera de les federacions esportives i la Generalitat de Catalunya. Un campus gratuït per a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys perquè es formin, es diverteixin, aprenguin diferents esports i coneguin personatges rellevants del món esportiu i digital. En definitiva, volem que passeu un bon estiu.

Des de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, som conscients de la nostra funció social. L’esport és un vehicle de cohesió i benestar per a tothom. La pandèmia de la Covid-19 ha deixat tocada l’economia de moltes famílies catalanes, i alguns del danys seran irreparables, per això no volem que cap nen es quedi sense fer esport aquest estiu

Les activitats de lleure esportiu que s’organitzen a l’estiu per a nens i nenes compten amb una llarga tradició a Catalunya i contribueixen de forma notable al creixement integral d’infants i adolescents, a la seva formació en valors, a la promoció dels hàbits saludables, així com a la creació d’una societat més activa, responsable i compromesa.
Aquest any, però, aquestes activitats són més necessàries que mai després de l’obligat confiament a causa de la Covid-19. La mainada ha patit de manera especial els efectes de la pandèmia i ara cal oferir-los opcions de lleure esportiu variades i de qualitat, com l’Esport Virtual Camp. La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dóna suport a aquesta iniciativa, que, malgrat no ser presencial, els permet adquirir un competències complementàries a les de l’educació formal i integrar un ampli ventall de valors gràcies a la pràctica de l’esport i l’activitat física.

Estem compromesos amb un esport per a tothom.

Quin és el teu esport preferit? Entra a la web de la teva federació esportiva preferida i mira totes les possibilitats que tens per fer esport.

Estem preparats, federa’t.